"M-a cuprins melancolia gândindu-mă la viitor, aşa că m-am apucat să fac dulceaţă de portocale. Este uimitor cum te înveseleşti când rupi feliile de portocale sau freci podeaua." David Herbert Lawrence
Sinuciderea umorului
Sinuciderea umorului

Sinuciderea umorului

Cum să mori de râs (cea mai tare fază)”. 3470 de rezultate and still counting. E chestiune de cuvinte cheie.

Dacă vă plimbaţi cu ambarcaţiunea pe Youtube veţi găsi vreo câteva mii (zeci de mii) de filmuleţe atât de amuzante încât veţi râde cu lacrimi de crocodil până ce veţi rămâne EFECTIV fără aer şi inima vi se va opri fericită din bătut, căci Dumnezeu n-a ştiut s-o adapteze unor vremuri atât de hilare. Daţi-le share şi pe Facebook sa mai moară şi alţii de râs, că dacă e plictiseală mare pe lumea cealaltă, voi cu cine mai povestiţi ultimele idioţenii cu oameni idioţi care fac şi spun lucruri idioate?! Neapărat subliniaţi ideea cu: “cea mai tare fază frateeeeee” şi asezonaţi cu “ăsta nu-i normallllll” (că voi sunteţi.) şi daţi-vă like-uri singuri la postări şi share pe wall-ul prietenilor. Puteţi chiar să-i şi tag-uiţi căci nu sunteţi departe de adevăr.

E simplu rău:

1.Avem un Gigel care n-are vină că-i prost din naştere, că a trăit într-un mediu sălbatic sau că mă-sa n-a avut minte sau bani să-l trimită la şcoală (să mă ierte toţi Gigeii, numele e generic).
2. Avem un alt Gigel care s-a născut cu de toate dar cineva l-a scăpat din mână (sau în cap) când era mic şi de atunci nu şi-a mai revenit căci nimănui nu i-a păsat să-l întrebe dacă-l doare şi ce.

Amândoi circulă şi fac trafic pe internet. Şi pentru toate aberaţiile lor, poporul se hlizeşte cu o poftă dementă. Nici Dem Rădulescu, Dumnezeu să-l ierte, n-ar fi anticipat această epocă glorioasă a umorului, pe care bine că n-a apucat-o. Pe vremea lui, de prostie se râdea cu stil. Iar dacă ne pierdem şi stilul, ca popor, pierdem esenţa unei inteligenţe cu care nu mulţi se pot lăuda.

2 Comments

  1. Nimic nu e mai plictisitor si mai enervant decat umorul de proasta calitate la care rad – culmea – foarte multi. Si e trist. Uite asa ajung sa ma deprim, cand constat ca nici haz de necaz nu se mai poate face. Ca nu prea ai cu cine.
    Apropo de umor bun si mai ales inteligent si cu mesaj, iti place George Carlin? Din perspectiva mea, nu exista si nici nu cred ca va mai exista cineva de calibrul lui.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.