"M-a cuprins melancolia gândindu-mă la viitor, aşa că m-am apucat să fac dulceaţă de portocale. Este uimitor cum te înveseleşti când rupi feliile de portocale sau freci podeaua." David Herbert Lawrence
Puţin timp liber?
Puţin timp liber?

Puţin timp liber?

Ce facem cu timpul liber? ( e scurt dar există chiar şi pentru cei care nu cred în el 😀 daţi ‘sign out’ de pe mess şi veţi vedea)

Ne mai luăm un job (ce ziceţi de freelancing?) Mai mergem la un eveniment. La o piesă de teatru. La o lansare de carte. La una de maşină. La un concert live în pub. La o conferinţă despre “social media”? (NOT CHECKED, fir-ar să fie 🙁 ) Mai vreau idei!

Că de când ne-am văzut cu ceva mai mulţi bani în buzunar şi fără oră de întors acasă :D, ne-am instalat la cafenele. În cluburi. Prin mall-uri. Da, ne place “il dolce far niente”. Şi mie îmi place de mor (hiperactivitatea dusă la extrem dăunează grav sănătăţii). Doar că, la un moment dat, mă plictisesc de superficialitatea relaxării minţii în haine sexy şi muzică de topit gândurile, iar Cosmopolitan-ul are şi el limita lui dulce-acrişoară.
Şi mi-aş dori să-mi acord mai mult. Ori măcar să încerc nişte combinaţii de “n” luate câte “k” ca să nu rămână nimic neacoperit.

Facem un brainstorming gen “me, myself and I”? Pe hârtie, că ajută şi rămâne ca dovadă la dosar. Cât încă timpul nu ne solicită să ducem pe nimeni la grădiniţă. Apoi, vom vedea.

P.S. Nu de alta, dar am reuşit să număr 6 ore în care n-am făcut nimic şi nu m-am plictisit deloc. Ori ăsta…nu-i semn bun 😉

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.