"M-a cuprins melancolia gândindu-mă la viitor, aşa că m-am apucat să fac dulceaţă de portocale. Este uimitor cum te înveseleşti când rupi feliile de portocale sau freci podeaua." David Herbert Lawrence
Pe 1 noiembrie luăm o pauză de tăcere
Pe 1 noiembrie luăm o pauză de tăcere

Pe 1 noiembrie luăm o pauză de tăcere

Preiau informaţia de pe blogurile lui Manafu şi Chinezu şi mă alătur unei iniţiative care sper să aibă impactul şi efectele ulterioare măsurabile nu doar în mesaje pozitive ci şi în donaţii.
Pe 1 noiembrie, părăsim platformele Facebook, Twitter, WordPress, Blogspot etc. şi încercăm să stăm o zi fără să socializăm. Măcar online. Se va face tăcere pentru a auzi ce aud ei, copiii bolnavi de autism din lumea întreagă. Şi pentru că ei nu pot să ceară ajutorul, au făcut-o alţii, cărora le pasă: Communication Shutdown.
E nevoie de ridicarea unor centre speciale unde aceşti copii să înveţe cum să supravieţuiască în “normalitatea” unei lumi pe care n-o înţeleg. Fiecare zi care trece fără ca ei să beneficieze de ajutor specializat, îi apropie de vârsta la care este prea târziu să se mai poată face ceva pentru ei.
Orice copil are dreptul la o şansă.

*Timişoara se numără printre norocoşii care beneficiază de un asemenea ajutor:http://www.autism.ro/faenza.html Dar are nevoie de sprijin pentru a merge mai departe.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.