"M-a cuprins melancolia gândindu-mă la viitor, aşa că m-am apucat să fac dulceaţă de portocale. Este uimitor cum te înveseleşti când rupi feliile de portocale sau freci podeaua." David Herbert Lawrence
Prinde-mă de mână
Prinde-mă de mână

Prinde-mă de mână

Pulsul. Acea “mișcare ritmică de dilatare și de contractare a pereților arterelor, determinată de creșterea volumului de sânge pompat de inimă” (pe bază de sentimente de natura diversă, aș adăuga eu).

Inima.O metaforă tot mai frumoasă, odată cu trecerea anilor. Unii ar spune mai slabă, eu aș spune mai puternică.

De unde rezultă, simplu ca un cer senin de vară după o noapte de stele căzătoare, că, oricând mă vei prinde de mână, vei simți tot ce știe ea despre mine. Și știu că, în timp, o să mă trădeze din ce în ce mai puțin. O să bată neregulat și o să-mi alarmeze pulsul doar atunci când vom rămâne doar noi două în întunericul camerei. Pentru ca nimeni niciodată să nu mai profite de slăbiciunile ei (ne)vinovate.

2 Comments

  1. Offtopic!
    Buna ziua, am bucuria si placerea sa va anunt ca blogul dumneavoastra a fost premiat de catre MWB, in cadrul editiei Premiilor MWB, luna august 2012!
    Blogul dumneavoastra a fost recomandat de catre un autor MWB, pentru valoarea, pasiunea, imaginatia, creativitatea, originalitatea si talentul de care ati dat dovada prin scrierile publicate!
    Gasiti mai multe detalii pe urmatoarea pagina:
    http://www.mostwantedblog.org/2012/08/26/premiile-mwb-august-2012/

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.