"M-a cuprins melancolia gândindu-mă la viitor, aşa că m-am apucat să fac dulceaţă de portocale. Este uimitor cum te înveseleşti când rupi feliile de portocale sau freci podeaua." David Herbert Lawrence
Experienţe pozitive. So far, so good.
Experienţe pozitive. So far, so good.

Experienţe pozitive. So far, so good.

Fără postări plătite, căci n-am intrat încă în lumea celor buni de blogăreală, recomand (căci dacă mie îmi place ceva, îmi place să şi împart informaţia pe diferite căi):

– www.floridelux.ro, pentru că dacă petreci ceva timp pe site-ul lor până să te hotărăşti ce vrei să comanzi, se deschide un pop-up în care unul din administratori te întreabă dacă te poate ajuta cu ceva; poţi dialoga cu acesta pe chat pentru a-ţi răspunde la orice întrebare îi trece prin cap. Sunt foarte prompţi şi de ajutor 🙂 mai mai ca uiţi de preţul piperat al unui buchet de flori.

– www.rcaieftin.net, pentru că îţi oferă toată gama de asiguratori, în ordinea crescătoare a preţului. Livrează la domiciliu, se poate plăti ramburs şi se mişcă foarte repede (plus că scapi de comisioanele agenţilor asiguratori). Au echipă frumoasă şi … curajoasă, pentru că apare pe site 🙂 cu nume, poză şi descriere.

– www.emag.ro, pentru că dacă îţi faci cont pe site-ul lor afli în fiecare zi ce promoţii au la gama de produse despre care tu alegi să fii informat (!) si nu esti bombardat cu televizoare când tu vrei doar un ondulator bun 🙂 Sunt rapizi, au cele mai accesibile preţuri (dp meu dv) plus o gamă foarte variată de produse. Eu îi recomand ca profesionişti şi apreciez interfaţa site-ului lor. User friendly, cum s-ar zice. E ca şi cum aş fi în magazin.

– www.sevensins.ro & www.e-lenjerie.ro. Fetele ştiu de ce 😀

Sigur îmi mai scapă câteva, dar revin eu cu un alt calup publicitar neplătit.

P.S. Dacă aţi avut experienţe negative cu ei, nu aruncaţi cu pietre în mine. Mi-am spus doar părerea de client mulţumit.

P.S.2 Ori am devenit eu prea comodă, ori nu mai am timp…căci toate cumpărăturile văd că se întâmplă pe internet…numai pe internet :))

P.S.3 N-am pus link-uri. Are şi bunăvoinţa mea gratuită nişte limite.

One comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.