"M-a cuprins melancolia gândindu-mă la viitor, aşa că m-am apucat să fac dulceaţă de portocale. Este uimitor cum te înveseleşti când rupi feliile de portocale sau freci podeaua." David Herbert Lawrence
Doar o noapte cât o punte :)
Doar o noapte cât o punte :)

Doar o noapte cât o punte :)

Nu sunt adepta unui bilanţ la sfârşit de an pentru că fiecare acţiune e analizată suficient atunci când are loc, de la conjunctură până la participanţi şi eventuale sfaturi de dat altora. Adică o întorc pe toate părţile, până oboseşte, şi nu văd de ce aş relua-o acum, doar pentru că-i 31 în calendar.

Ce-i frumos la începuturile de an, e că poţi să-ţi imaginezi că următorul va fi cel mai tare, cel mai plin, cel mai bogat, cel mai minunat an de până acum, căci oricum nu ştii ce te aşteaptă. Îl desenezi cum vrei tu şi-l speri aşa cum ai pe suflet.

Dar oricâte planuri ai avea, sunt convinsă că ceva tot te va lua prin surprindere.

Aşa că vă urez un an…surprinzător de bun!

P.S. Părerea mea despre Revelion, e scrisă-n titlu 🙂 Mâine vă veţi trezi mai mahmuri decât de obicei, dar aceiaşi. Cu mai multe visuri, dar aceleaşi probleme. Astea, ale naibii, nu pleacă nicăieri…dar măcar avem un alt an la dispoziţie pentru a le rezolva :)))

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.