"M-a cuprins melancolia gândindu-mă la viitor, aşa că m-am apucat să fac dulceaţă de portocale. Este uimitor cum te înveseleşti când rupi feliile de portocale sau freci podeaua." David Herbert Lawrence
Despre cum am furat primăvara….
Despre cum am furat primăvara….

Despre cum am furat primăvara….

Înnorat. 13 grade Celsius. Bărbaţi grăbiţi. Cu flori în mână. Azi se vând la suprapreţ. Coadă la taraba cu marţişoare din colţul strazii (noi femeile le-am fi cumpărat cu o săptamână în avans…deh, farmecul nostru! :-)) Femei cochete. Zâmbitoare (ştiu ele ce ştiu..). Tocuri şi culori. Parfum discret. Dar parcă nu aşa discret ca ieri. Ce deosebeşte azi de ieri?…..

1 martie. Oficial, e primăvară. Neoficial, e o altă zi a femeii. Un preludiu al celei ce va veni peste o săptămână. Un răsfăţ ataşat de o aţă colorată în roşu şi alb.

Pentru bărbaţii care se simt discriminaţi astăzi…vă înţeleg perfect şi vă dau dreptate! Eu nu-mi amintesc ca femeile să-şi fi însuşit primăvara la vreo licitaţie…A venit pentru toţi şi va rămâne a tuturor, deci să încercăm să nu monopolizăm şi anotimpurile, doamnelor! Dăruiţi un mărţişor sau o floare bărbatului din viaţa voastră care încearcă să se ridice la “înălţimea” aşteptărilor şi care în seara asta, înainte de a ajunge acasă, va alerga înnebunit prin oraş să cumpere ceva “deosebit”, aşa cum ştie el că ne dorim! 🙂 de fiecare dată.

Să dăm primăvara înapoi şi bărbaţilor….ce ziceţi?S-o trecem pe lista minunilor pe care le împărţim cu ei zi de zi 😉

Să aveţi o primăvară frumoasă doamnelor!

Să aveţi o primăvară frumoasă domnilor!

P.S. Tuturor bărbaţilor care au zâmbit satisfăcuţi la citirea acestui articol, am un singur lucru să le reamintesc: vine 8 Martie. Şi aia e oficială răăău de tot! 🙂

Spor la cumpărături!

Semnat….noi, femeile.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.