"M-a cuprins melancolia gândindu-mă la viitor, aşa că m-am apucat să fac dulceaţă de portocale. Este uimitor cum te înveseleşti când rupi feliile de portocale sau freci podeaua." David Herbert Lawrence
De vizionat
De vizionat

De vizionat

Din categoria filmelor care nu gem de nume “sonore” şi nici nu spun nimic devoratorilor de poveşti de duzină, atrage atenţia o producţie englezească, Fish Tank (regia Andrea Arnold).  Câştigă premiul BAFTA la categoria <<Outstanding British Film>>, premiul juriului la Fetivalul de la Cannes şi multe altele, mai mult sau mai puţin cunoscute publicului larg.

Totul se schimbă în viaţa tinerei Mia (Katie Jarvis), în vârstă de 15 ani, atunci când în viaţa mamei sale apare un nou iubit (Michael Fassbender)  (sursa: IMDB)

Pentru trailer (trailer-ul m-a convins instant să văd filmul), vizitaţi:  http://www.fishtankmovie.com/. Spune mai multe decât aş putea eu povesti în câteva cuvinte. Ah, am uitat sa precizez că în film se vorbeşte engleză pură şi oricât ar suna de ciudat (intoxicaţi fiind de “americănească”  🙂 ) , pot spune că dă un farmec deosebit  filmului.

Din punctul meu de vedere, “Fish Tank” a fost excepţional. De simţit.  O chimie fantastică între personaje. Complexitate.

Aştept şi alte păreri 🙂

2 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.