"M-a cuprins melancolia gândindu-mă la viitor, aşa că m-am apucat să fac dulceaţă de portocale. Este uimitor cum te înveseleşti când rupi feliile de portocale sau freci podeaua." David Herbert Lawrence
Un om mic, atât de mare.
Un om mic, atât de mare.

Un om mic, atât de mare.

Într-o dimineaţă ploioasă, ca cea de ieri, am pornit laptop-ul, am aşezat cana de cafea cu lapte pe birou şi am pornit în căutare de talente 🙂 Mai arunc uneori un ochi şi pe la alţi talentaţi, că de români m-am convins 🙂

American Idol 2011.
Un nume străin mie şi cred că şi multora (dacă nu, să-mi fie cu iertare): Chris Medina.

Chris Medina e un om frumos din toate punctele de vedere şi dacă nu aţi auzit încă de el, vă invit să urmăriţi filmuleţul de mai jos.

Cândva, pe parcursul emisiunii, a fost eliminat, pentru că în mod normal, cineva trebuie să plece şi de obicei e cazul celui mai slab dintre cei mai buni. Şi pentru că şi mie mi se pare corect să nu câştige o cauză un concurs de talente, indiferent câte lacrimi a stors de la Miss Jennifer sau alte milioane de oameni.

Pentru Chris Medina, acesta a fost începutul. Şi recunosc că mi-e un pic teamă de ce va urma. Lumea are nevoie de poveşti frumoase cu final fericit.

Primul lui single.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.