"M-a cuprins melancolia gândindu-mă la viitor, aşa că m-am apucat să fac dulceaţă de portocale. Este uimitor cum te înveseleşti când rupi feliile de portocale sau freci podeaua." David Herbert Lawrence
Sentimente cu răbdare
Sentimente cu răbdare

Sentimente cu răbdare

La aproape 30, ai spune că nimic din ceea ce te-a surprins până acum, nu te mai poate prinde nepregătit. Întrebările și-au primit răspunsurile, dubiile și-au găsit confirmarea, oamenii și-au găsit locul în viața ta. 30 de ani împărțiți în 3 decade, una mai frumoasă ca cealaltă, una mai importantă ca cealaltă, dar, toate la un loc, definitorii pentru ceea ce ești/ cine ești astăzi.

Și, brusc, îti dai seama că toți anii în care ai încercat să te formezi și să-ți formezi viața, intensitatea cu care ai trăit anumite momente, pasiunea care te-a ajutat sau te-a împiedicat să faci, să gândești sau să spui unele lucruri, te-au transformat într-un alt om. Puterea pe care o căutai în alții ai descoperit-o la tine. În tine.

Schimbările se simt. Se simt în întrebări, se simt în răspunsuri, se simt în curaj, se simt în ușurința cu care accepți tot ce se întamplă fără să te sperii, fără să te simți coplesit de prea mult rău sau prea mult bine. Știi că toate duc undeva, dar acum ai rabdare să vezi unde. Într-un târziu, nu foarte îndepărtat, toate vor avea un sens.

2 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.