"M-a cuprins melancolia gândindu-mă la viitor, aşa că m-am apucat să fac dulceaţă de portocale. Este uimitor cum te înveseleşti când rupi feliile de portocale sau freci podeaua." David Herbert Lawrence
S-a dat startul la Speed Events!
S-a dat startul la Speed Events!

S-a dat startul la Speed Events!

Se fluieră şi parcă nu s-ar ridica de la masă. Tocmai când discuţia se încălzise!… Întrebările curg, răspunsurile incită! Ţigările se fumează singure iar râsetele auzite din încăperea de alături parcă ne descreţesc frunţile. Suntem cu ochii pe ceas şi cu greu ne lasă inima să-i întrerupem. Dar, regulile sunt reguli, nu-i aşa domnule arbitru? 😀 Fiecare domn are 5 minute la dispoziţie să discute cu fiecare domnişoară, după care trece la următoarea masă, următoarea provocare. Pe feţele lor se vede un zâmbet relaxat la final de eveniment şi parcă nimeni n-ar părăsi localul 🙂 Declarăm seara încheiată şi, în decurs de 48 de ore, fiecare participant va avea feedback-ul aşteptat.

Deci, da, primul eveniment de speed dating a luat sfârşit şi înainte ca Andreea & Andrei să termine de analizat cine, pe cine a plăcut şi cu cine se potriveşte, declar seara extraordinară! Pentru lejeritatea cu care au decurs discuţiile înainte, în timpul dar şi după ce cartonaşele cu impresii s-au ridicat. Pentru deschiderea către socializare a oamenilor care au fost acolo în această seară. Pentru că indiferent dacă se va lăsa sau nu cu o poveste de dragoste (sau mai multe!), oamenii cunosc oameni. Şi asta face bine într-o eră a online-ului unde cuvintele se ascund în spatele unor fotografii care par a nu mai avea timp să coboare de pe platforme pentru a se întâlni cu ceilalţi. Chiar dacă timpul fuge, nu fuge de noi… aşa că nu ne strică nici nouă un cross braţ la braţ cu el. Pentru minte, pentru corp şi mai ales pentru suflet.

Şi trebuie să le mulţumesc Andreei, Ralucăi şi lui Andrei pentru că mi-au dat ocazia de a fi ajutorul lor la primul Speed Event din Timişoara, ce s-a desfăşurat astăzi la Eve Fashion Lounge. La cât mai multe, dragii mei!

5 Comments

  1. Pingback: Speed Events II « Anca's Blog

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.