"M-a cuprins melancolia gândindu-mă la viitor, aşa că m-am apucat să fac dulceaţă de portocale. Este uimitor cum te înveseleşti când rupi feliile de portocale sau freci podeaua." David Herbert Lawrence
Declaraţie de independenţă
Declaraţie de independenţă

Declaraţie de independenţă

N-aş vrea să mă ţină nimeni de mână. Vreau să merg singură pe stradă, înconjurată de oameni, să ştiu doar eu spre cine merg, ce culoare are uşa la care mă voi opri şi ce vreau de la mine până la sfârşitul zilei.

Aş vrea ca minutele mele şi alegerile mele să fie doar ale mele. Vreau să nu ţin cont că s-ar putea să mă faci să mă răzgândesc şi să nu-ţi mai anticipez mişcările.

N-aş vrea să rostesc vorbe care azi n-au coerenţă şi putere de convingere. Vreau să stau şi să privesc în gol, să mă încrunt fără motiv, cum fac de obicei şi să nu mă întrebe nimeni dacă sunt supărată. Pentru că nu sunt.

Tu ce vrei azi de la cei din jur?

One comment

  1. bogdan

    Astazi sunt exact ca tine!
    Nu astept nimic de la nimeni, nici macar nu-mi doresc sa cred ca as putea dori…
    Daca ar fi sa stau langa tine m-ar prinde dimineata si nu cred ca ti-as spune o vorba!
    Si totusi nici eu nu sunt suparat! Un pic incruntat, caci alegerile mele sunt cu mine. Dar nu gasesc regret. Apoi surprins pentru ca am simtit ca azi m-am potrivit cu tine in ceea ce traiesti. Perfecti in carapacea noastra a fiecaruia, cu noi cu gandurile noastre! Macar pentru o zi 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.