"M-a cuprins melancolia gândindu-mă la viitor, aşa că m-am apucat să fac dulceaţă de portocale. Este uimitor cum te înveseleşti când rupi feliile de portocale sau freci podeaua." David Herbert Lawrence
Aşa nu.
Aşa nu.

Aşa nu.

Plin de bannere pe online cu “Let’s do it Romania!”. Pe toate blog-urile care mi-au ieşit în cale. Şi cu toate acestea, ieri, în ziua marii acţiuni, eraţi toţi în faţa monitoarelor şi nu cred că scriaţi dintre gunoaie, în direct de pe câmp! Am ştiut că n-o să mă duc din ‘şpe motive pe care n-am de gând să le înşir… şi nu m-am dus. A fost, în schimb, o iniţiativă minunată, pe care o apreciez şi care sper să însemne ceva. Dar atât! Educaţia mea ecologică nu stă în banner-ul pe care nu l-am pus pe blog, special pentru a nu părea ipocrită.
Nu vă mai afiliaţi unei idei, unei iniţiative sau ce-o fi, de dragul de a părea că vă interesează. E ca şi cum aţi dona bani unui bolnav de cancer şi aţi striga în gura mare ca să ştie lumea ce “oameni” sunteţi. Doar că, în cazul acesta, nici măcar n-aţi donat. Doar aţi strigat.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.