"M-a cuprins melancolia gândindu-mă la viitor, aşa că m-am apucat să fac dulceaţă de portocale. Este uimitor cum te înveseleşti când rupi feliile de portocale sau freci podeaua." David Herbert Lawrence
Am adunat de-o poveste şi ceva
Am adunat de-o poveste şi ceva

Am adunat de-o poveste şi ceva

Paste improvizate (căci noi nu lucrăm după reţete), un pahar de vin ce se lăsa aşteptat de mult,o bucătărie mică şi o prietenă cu multe amintiri comune. Atât de multe încât nu-ţi ajunge timpul serii de vineri, după o zi obositoare, să le aduci pe toate în prezent.Ai vrea să nu ţi se facă somn şi să rezişti până dimineaţă, cum făceaţi în sesiune, când vă puneaţi în pat abia atunci când tocuri grăbite spre servici se auzeau în liniştea dimineţii.
Mă bucur că despre tot ce s-a întâmplat în ultimii 8 ani, azi putem râde cu lacrimi şi trage concluzii pe care atunci doar mamele noastre le-ar fi putut spune cu voce tare. Înseamnă că am crescut frumoase şi inteligente ;)Şi că, există un timp pentru toate.

De-a lungul anilor aduni mulţi oameni în jurul tău, datorită circumstanţelor sau nevoilor. Sau ambelor. Dar puţini sunt cei pe care îi păstrezi pentru o seară de vineri.

De la căzut dimineaţa din pat la pereţi care se pun în drum, de la perdele stropite cu ness la cercei care zboară, de la petreceri despre care nu vrei să-ţi aminteşti la fluturaşi în stomac în cel mai lipsit de romantism sens al expresiei…au trecut 1000 de ani şi noi tot tinere, domne’! 😀

One comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.